Zonreflex

Zonreflexmassage is voor een ieder en kan je helpen met zowel fysieke problemen als mentale problemen

Voor wie is de zonreflexmassage?

De zonreflexmassage is voor iedereen bedoeld. De zonreflex is bedoeld voor volwassen personen, maar kan juist ook helpen bij kinderen. Zonreflexmassages kunnen je helpen tijdens speciale fases in het leven. Zo kan een behandeling effectief  zijn gedurende de kindertijd. Een behandeling kan ook helpen bij tieners. Tieners hebben vaak groeiproblemen en voelen zich vaak niet begrepen. Hierbij kan een behandeling al snel helpen. Daarnaast hebben volwassen het altijd druk en denken ze vaak dat pijn vanzelf over gaat. Een zonreflexmassage zou je in een kort tijdbestek kunnen helpen en je los kunnen maken van al je problemen. Zonreflexmassages kunnen je dus helpen bij verandering- en overgangsfasen.

Wat is Zonreflex?
Zonreflex is een massage gegeven op de voeten en rug. De gehele voet wordt behandeld via een vast patroon. Er worden grepen gebruikt vanuit de voetreflexmassage die al eeuwenlang worden toegepast. De innerlijke afstemming is gericht op de zon, ook wel het hoger bewustzijn genoemd. Door deze innerlijke afstemming komt de kracht naar boven die nodig is om problemen op een effectieve manier op te kunnen lossen.

Zonreflex geeft ontspanning en helpt jou om in contact te komen met jou innerlijke zon. Zonreflex geeft rust, en vertrouwen. Na enkele behandelingen durf jij weer te vertrouwen op jou innerlijke kracht.

Effectief
Uit ervaring heb ik geleerd, dat een lange behandeling en twee korte behandelingen, het beste resultaat opleveren.

Zonreflex heeft mij enorm geholpen. Het stimuleerd het zelfhelende vermogen van je lichaam. In mijn geval hielp het bij opruimen van afvalstoffen en herstel na heftige behandelingen tegen borstkanker (chemo, operatie, bestraling). Mariëlle ook bedankt voor de waardevolle en fijne gesprekken. Zonreflex herstelde bij mij ook de gevoelloosheid van handen en voeten ten gevolge van chemo.

Monique Wouters

Prachtige, krachtige en helende massage die je in je eigen kracht laat staan
Een aanrader!!!

Sylvia Smeding-Hack